Anglès

El nostre programa d'ensenyament de l'anglès està dirigit a nens a partir de 3 anys, joves i adults. Els alumnes van progressant aprenent sempre de manera dinàmica i divertida, millorant en el vocabulari i la gramàtica i desenvolupant la capacitat de parlar, escoltar i escriure en anglès.

El preu dels nostres cursos d'anglès és de:

  • 20€/mes (1 hora setmanal).
  • 30€/mes (1,5 hores setmanals).
  • 40€/mes (2hores setmanals).

Children 3-6 years

Children 3-6 years

A aula42 ens centrem a generar un ambient a través de música, jocs i cançons per tal d'intentar crear un entorn natural on els nens interioritzin l'accent anglès, practiquin paraules i ordres i vagin acumulant vocabulari. Són cursos de nivell principiant per a nens on aprendran a utilitzar 500 paraules en anglès, així com les primeres bases de la sintaxi anglesa. A casa els nens escoltaran el CD amb les cançons per tal de tenir l'anglès com a part de la seva rutina diària.

Kids 6-12 years

Kids 6-12 years

A aula42 disposem de 4 nivells diferents en aquesta franja d'edat. En aquestes edats, els nens aprenen anglès tant parlat com escrit de manera divertida.

En aquests 4 nivells els nens aprenen entre 1000 i 1700 paraules, així com diverses cançons que els ajuden a recordar el vocabulari.

En aquests nivells tenim la possibilitat de realitzar exàmens oficials d'anglès per a nens de Cambridge: Starters, Movers i Flyers. Les proves d'anglès per a nens de Cambridge es basen en comprensió oral i escrita i expressió oral i escrita. Tots els nens que realitzen una prova d'anglès de Cambridge reben un diploma en el qual es mostra, amb una valoració de 1 a 5 punts, la capacitat del nen en cadascuna de les parts de l'examen.

Teens 12-18 years

Teens 12-18 years

Els cursos per a adolescents d'aula42 estan pensats per a mantenir interessats als joves. Cada curs inclou històries i cançons atractives, entretingudes i centrades en temes d'interès per als adolescents d'avui en dia.

Les classes són en grups reduïts, cosa que permet que els adolescents rebin una formació personalitzada, que aprenguin a expressar-se en anglès i que es preparin per als exàmens oficials que certifiquen el nivell d'idiomes a nivell internacional.

Adults

Adults